POORTAUTOMATISATIE, COMFORT EN VEILIGHEID!

Met onze automatische systemen voor hekken, garages en slagbomen zijn de oplossingen om uw ruimte optimaal te beveiligen eindeloos. 

 

Alle automatische systemen voor garagedeuren zijn tegenwoordig erg technologisch geavanceerd, zowel wat betreft de veiligheid als op het gebied van energiebesparing.

 

Residentiële oplossingen zijn gewoonlijk ook voorzien van de veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat de deur bij een obstakel onmiddellijk weer opengaat.

 

Veiligheid én gebruikerscomfort gaan hierbij hand in hand.

 

Elektro Godderis/Project Godderis/Poortautomatisatie/Kantelpoort

 

onze partner = faac bENELUX 

Voor al onze motorsturingen, poort- en toegangautomatisaties werken wij al jaren lang samen met onze partner FAAC Benelux

 

In 1965 wordt Fabbrica Automatismi Apertura Cancelli (Fabriek voor de Automatisering van het Openen van Hekken) opgericht, waarvan het acroniem FAAC meteen overal ter wereld een synoniem wordt voor automatisering van hekken.

 

FAAC heeft dus al meet dan 50 jaar expertise opgebouwd in het domein van toegangsautomatisatie in de ruimste zin van het woord en deze expertise geven wij dan ook graag aan onze klanten door.

 

Bijkomend voordeel is dat de verdeler op een spreekwoordelijke "boogscheut" van ons bedrijf verwijderd zit waardoor wij u een snelle, efficiënte en professionele dienst na verkoop kunnen garanderen.

 

Elektro Godderis/Project Godderis/Poortautomatisatie/FAAC lektro Godderis/Project Godderis/Poortautomatisatie/FAAC control

 

ook iets voor u?

U zou willen uw toegangen veilig en professioneel automatiseren?

 

U zou graag weten of dit bij uw bedrijf of residentie kan?

 

En wat dat dan zoal zal kosten?

 

Contacteer ons dan volledig vrijblijvend en maak een afspraak.

 

Samen met u bekijken we dan wat de mogelijkheden zijn en maken wij een concrete prijsofferte op.