Zonnepanelen

zet in op de kracht van de zon!

Onze energiebehoefte stijgt voortdurend. Tegelijk krimpen de fossiele energiereserves zoals olie en kolen. Het gevolg is een drastische stijging van de stroomprijzen. Zet dus zelf in op duurzame energie, die zowel betrouwbaar, milieuvriendelijk en prijsvoordelig uw energietoevoer voor de toekomst kan verzekeren: de zon. Ze stuurt ons elke dag vanop een afstand van 150 miljoen kilometer energie gratis naar uw thuis/bedrijf. Vang ze daarom op met betrouwbare en rendementsvolle zonnepanelen in combinatie met een kwaliteitsvolle omvormer. Als erkend en onafhankelijke installateur kunnen we u hierbij de combinatie van de zonnepanelen van Q-cells en de omvormer van SMA volop en warm aanbevelen!

 

zonnepanelen van 

Hogerendementstechnologie voor permanent hoge opbrengsten: Q CELLS premium zonnepanelen zorgen met hun Q.ANTUM technologie voor maximale opbrengsten en betrouwbaarheid. Bevestigd door het Duitse certificeringsinstituut van het Verband für Elektro- und Informationstechnik VDE en het Fraunhofer ISE. Zo bent u ideaal uitgerust voor de energetische sanering van uw eigen woning/bedrijf en het winnen van zonne-energie. 

 

omvormers van 

Uw zonnepanelen vangen het zonlicht op en zetten zonlicht om in gelijkstroom. Een SMA omvormer zet gelijkstroom om in wisselstroom zodat die in huis kan worden gebruikt en (eventueel) verkocht kan worden aan uw stroomleverancier. De omgevormde energie wordt uiteraard eerst binnenshuis verbruikt. Alleen het gedeelte dat overblijft, wordt aan het openbare stroomnet geleverd.
Wat als de vraag in huis groter is dan de hoeveelheid die de zonnestroominstallatie op dat moment levert? Dan ontvangt u automatisch extra stroom van het klassieke net. De SMA-omvormers zijn daarenboven vervaardigd om lang te functioneren en krijgen een standaard 5 jaren fabrieksgarantie mee. Kiest u echter voor de SMA garantieverlenging, dan bieden wij u, naargelang de gekozen formule (10, 15 of 20 jaar), kosteloze ondersteuning. Vraag ons zeker naar de voorwaarden!

 

ook omschakelen naar zonne-energie?

Contacteer ons en kom vrijblijvend eens langs om onze uitgebreide mogelijkheden voor een optimale plaatsing van uw toekomstige zonne-energieinstallatie te bespreken en berekenen.